Vodka

Der er 60 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-60 af 60 element(er)

Vodka tilbud – tjek tilbuddene på billig vodka ud her!

I butikken her hos Otto Duborg har vi en fantastisk stor spiritusafdeling, som blandt andet byder på billig vodka til de mange skønne drinks. Mangler du et godt tilbud på vodka, så finder du her et stort udvalg. Vi forhandler blandt andet Smirnoff, Zarewitsch, Cuba, Grey Goose, Beluga og mange flere

Altid billig vodka – så der kan blive mikset alle dine yndlingsdrinks

Mange lækre drinks er baseret på vodka. Uanset om du er til Vodka Sunrise, Blue Lagoon eller Black Russian, så kan du finde den rigtige vodka her. Vi har altid spændende vodka fra hele verden på tilbud, som også kan nydes helt rent. Du kan få hjælp og rådgivning til hvilken vodka, du skal vælge til din næste fest, køb for eksempel også din vodka i ekstra store 3 liters bag in box eller 1,5 liters flaske. Find din vodka i Tyskland og spar penge. Kig ind til Otto Duborg og find den helt rigtige vodka på tilbud!

Tilbuddene på billig vodka kan også forudbestilles på Klik & Hent

Shop løs og find de bedste tilbud! Otto Duborg anbefaler at du bestiller alle dine drikkevarer på Klik & Hent, så slipper du for slæbet med den tunge indkøbsvogn rundt i butikken. Se hvilke vodka vi har på tilbud og bestil dine drikkevarer op til 7 dage før afhentning. Når du ankommer her, betaler du i butikken og henter dine færdigpakkede varer, som selvfølgelig bliver pakket helt uden pakkegebyr.